Υλικά
(για 4
άτομα):
6 αυγά
200 γρ. αποφλοιωμένες γαρίδες
50γρ. φιλέτα αντζούγιας
100 γρ αρακάς (σε κονσέρβα)
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
5 κλωναράκια φρέσκο κόλιανδρο
1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο
αλάτι
πιπέρι
200 γρ. αποφλοιωμένες γαρίδες
50γρ. φιλέτα αντζούγιας
100 γρ αρακάς (σε κονσέρβα)
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
5 κλωναράκια φρέσκο κόλιανδρο
1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο
αλάτι
πιπέρι
Προετοιμασία:
1. Χτυπάμε
καλά τα αυγά.
2. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον κόλιαντρο.
3. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με τα χτυπημένα αυγά.
4. Ρίχνουμε το μείγμα σε καυτό λάδι, σε μικρές ποσότητες (2 ή 3 κουταλιές της σούπας τη φορά) με τρόπο ώστε να φτιάξουμε έξι μικρές ομελέτες.
5. Αρωματίζουμε με σησαμέλαιο πριν από το σερβίρισμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου