Υλικά (για 6 άτομα)
2 μεγάλα, ώριμα αβοκάντο
μερικά κλαδάκια φρέσκο κόλιανδρο
1 ή 2 πράσινα λεμόνια
1 μικρό φρέσκο κρεμμυδάκι
αλάτι
Προετοιμασία:
1. Ψιλοκόψτε το
κρεμμυδάκι και τον κόλιανδρο.
2. Πολτοποιήστε το αβοκάντο,
προσθέστε το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, τον χυμό από 1 ή 2 λεμόνια (ανάλογα με τα
γούστα σας) και το αλάτι.
3. Συνοδεύεται με νάτσος
(τσιπς από καλαμπόκι). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτικό για ψητά κρέατα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου