Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Guacamole (Γουακαμόλε - Μεξικό)



Υλικά (για 6 άτομα)


2 μεγάλα, ώριμα αβοκάντο
μερικά κλαδάκια φρέσκο κόλιανδρο
1 ή 2 πράσινα λεμόνια
1 μικρό φρέσκο κρεμμυδάκι
αλάτι

Προετοιμασία:

1.   Ψιλοκόψτε το κρεμμυδάκι και τον κόλιανδρο.

2.   Πολτοποιήστε το αβοκάντο, προσθέστε το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, τον χυμό από 1 ή 2 λεμόνια (ανάλογα με τα γούστα σας) και το αλάτι.

3.   Συνοδεύεται με νάτσος (τσιπς από καλαμπόκι). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτικό για ψητά κρέατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου