Υλικά:
2 παντζάρια
2 καρότα
½ σελινόριζα
½ άσπρο λάχανο
1 πράσο
4 σκελίδες σκόρδο
1 κύβος ζωμός λαχανικών
1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος ανά άτομο
2 καρότα
½ σελινόριζα
½ άσπρο λάχανο
1 πράσο
4 σκελίδες σκόρδο
1 κύβος ζωμός λαχανικών
1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος ανά άτομο
Προετοιμασία:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα παντζάρια, τα καρότα και τη σελινόριζα σε μικρούς κύβους. Βάζουμε τα κομμένα λαχανικά σε μια κατσαρόλα και σκεπάζουμε με νερό. Προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Εν τω μεταξύ, ψιλοκόβουμε το λάχανο και το πράσο και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Καθαρίζουμε τις σκελίδες σκόρδο και τις βάζουμε στην κατσαρόλα. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Όταν είναι έτοιμα τα σερβίρουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε από πάνω μια κουταλιά παχιά κρέμα.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα παντζάρια, τα καρότα και τη σελινόριζα σε μικρούς κύβους. Βάζουμε τα κομμένα λαχανικά σε μια κατσαρόλα και σκεπάζουμε με νερό. Προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών και αφήνουμε να πάρει μια βράση. Εν τω μεταξύ, ψιλοκόβουμε το λάχανο και το πράσο και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Καθαρίζουμε τις σκελίδες σκόρδο και τις βάζουμε στην κατσαρόλα. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Όταν είναι έτοιμα τα σερβίρουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε από πάνω μια κουταλιά παχιά κρέμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου