Υλικά (6 άτομα):
3 αυγά
3 φέτες ψίχα ψωμιού
120 γρ. παρμεζάνα
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη
φρυγανιά
1/4 του ποτηριού κρασί λευκό, ξηρό
αλάτι και πιπέρι
Προετοιμασία:
1.
Βουτάμε την ψίχα σε λίγο νερό. Τη στύβουμε και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
2.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
3. Βρέχουμε τα
χέρια με λευκό κρασί και πλάθουμε μικρές μπάλες.
4. Τις κυλάμε
μέσα στη τριμμένη φρυγανιά (προαιρετικά) και τις τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο.
5.
Τις συνοδεύουμε με σαλάτα ή τηγανιτές
πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου